Olen kysynyt vaimoltanikin, että olenko rasisti, kun ajattelen näin. Opetan lapsilleni, tai oikeastaan en opeta mitenkään erottamaan ihmistä ihonvärin tai muunkaan rodun takia. Nuorin on 7-vuotias hänkään ei tiedä edes mustalaisista tai romaaneista mitään, totesi erään kerran romaaninaisen nähdessään, että "onpa tuolla naisella iso hame".

 

Mutta; olen sitä mieltä että uskonnot missä naiset käyttävät kaapua eriarvoistavat naista aivan liikaa. Ja näistä maista tulleet miehet eivät tule sopeutumaan Suomeen.

Jos mietitään elämää islaminuskoisessa tai muussa sellaisessa maassa missä valtaosa naisista uskonnollisista syistä pukeutuu jonkinlaiseen kaapuun. Näissä maissa siis (karrikoidusti) miehet eivät näe muita naisia kuin vaimonsa muussa asussa kuin muodot peittävässä kaavussa. Siksi, että vaimon saa nähdä vain oma mies. 

Länsimaissa ja Suomessakin kun nainen pukeutuu tietyllä tavalla, voidaan kutsua pukeutumistyyliä tyrkyksi. Jos se meidän länsimaisten miesten mielestä on tyrkky pukeutumistyyliksi, niin minkälaisena kaapukulttuuriin tottunut mies pitää tämän tyylistä pukeutumistyyliä!!? Luulen ettei suomenkielessä ole sanaa siihen! 

 

No nyt mm. näistä maista tulee pakolaisia eri puolille eurooppaa. Pakolaiseksi "pääsee" minusta väärin perustein. Monet pakolaiseksi itsensä luokittelevat eivät ole pakolaisia sanan varsinaisessa merkityksessä, eivätkä siitä syystä ansaitse pakolaisille annettavaa apua. Sota ja siihen luettavat kriisit ovat mielestäni sen kaltaisia tapahtumia, joissa apua pitää saada, mutta se pitäisi olla harkinnan varaista. Eräs Saksassa haastateltu pakolaisia avustanut kertoi, että hän itse oli lähtenyt pakolaiseksi 90-luvulla Tsekkoslovakiasta, koska "kommunismillä ei ole tulevaisuutta"! Onko se syy mennä johonkin muuhun valtioon pakolaiseksi?  Onko se, ettet voi harrastaa esim, yksityistä yritystoimintaa syy lähteä pakolaiseksi siihen samaan ihmisvirtaan jotka pakenee sotaa? 

 

Siteeraan iltalehteä jossa haastatellaan Irakilaista 31-vuotiasta miestä joka on myynyt talonsa ja omaisuutensa jotta voi maksaa turkkilaiselle salakuljettajalle matkansa. Mutta yllätys yllätys, vaimo jäi lähtömaahan!! Sillä rahat eivät riittäneet vaimon matkalippuun. Mies kertoo lähteneensä siksi, että Isis järjestö tekee elämisestä sietämätöntä.

No jos vielä vähän muistellaan mitä Isis järjestö tekee väärä uskoisille naisille. Isisin "uskon" mukaan väärä uskoisen naisen saakin raiskata. Naiset kaapataan seksiorjiksi, jotka myydään aina tarvittaessa eteenpäin. Siksi, että heillä on mielipide.

Jo Suomeen kotoutuneissa perheissä minun silmissäni näyttää oudolta, että jossakin perheessä nuori tyttö pukeutuu kaapuun, ja hänen veljensä muodikkaisiin farkkuihin ja huppariin. En voi mitenkään uskoa, että tämän kaltaisesta perheestä kasvaa toisiaan tasa-arvossa pitäviä aikuisia. En usko. Miten tuo poika voi koskaan oppia pitämään naista tasavertaisena jos kotoa on opittu vauvasta saakka toisin? Miten tuo poika vanhempiensa kasvatuksella voi oppia siihen, että Suomessa miehellä ja naisella on samat oikeudet?

 

Hiljattain Intiassa määrättiin kylän "parlamentti tms." määräsi tytön raiskattavaksi kun hänen veljensä oli rakastunut ylemmässä kastissa elävään naiseen. Minkä arvoinen on tuon naisen elämä? Minkälaisessa arvossa nuo rangaistuksen määränneet miehet pitävät naista?

Kun vaikka tuollaisissa olosuhteissa kasvaneet miehet tulevat Suomeen -syystä tai toisesta- ja pienessä pierussa näkevät vaikka junassa (vaikka tapanilassa) mikro shortseihin ja pieneen toppiin kesäkuumalla pukeutuneen suomalais naisen. Verrattuna kanta suomalaiseen; kummalla on matalampi kynnys käydä tähän naiseen kiinni? Jos ihminen sisimmässään on sitä mieltä, ettei nainen saa kulkea ilman kaapua ulkona ollenkaan, ja nyt näkee tällaisen naisen. Uskallan väittää, ettei se sopeutumis kurssi suomeen paljoa paina siinä hetkessä.

 

Alla on Katri Sorsan Facebook vuodatukseen linkki. Häntä on uhkailtu raiskauksella vaikka siksi, että hän chat juontajana pukeutui hyvin paljastavasti. Jos kantasuomalaisen silmin se oli paljastavaa, entä pakolaisen?

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1441335641575.html

 

Tai kun Konnunsuon vankilaan perustetussa pakolaiskeskuksesta lähtee albaani miesten ryhmä iltakävelylle. Tavallinen suomalainen nainen tulee iltalenkillä vastaan ja tuo mies porukka väistää sen verran, että lenkkeilijä ajautuu tuon porukan keskelle. Kehä sulkeutuu, miehet ympäröivät lenkkeilijän. Nainen hätääntyy ja alkaa kirkua, miehet ehkä pelästyvät ja päästävät naisen menemään.. Tällä kertaa. Missä ne kriisit on? Missä on se nälänhätä? Nämä nuoret hyväkuntoiset miehet ovat tulleet tänne siksi, ettei lapset ja naiset olisivat kestäneet pakomatkaa. Naiset jätettiin siksi sinne kriisin keskelle! 

Islamin uskosta annetaan yleensä hyvin perhekeskeinen ja tasa-arvoinen kuva. Se mielikuva tasa-arvosta ei vaan ole samankaltainen kuin se mihin me olemme tottuneet. Kun muslimilta kysytää on nainen ollut tasa-arvoinen Islamistien keskuudessa pidempään kuin vaikka amerikassa tai euroopassa. Nainen on saanut tehdä samanlaisia töitä kuin mies jo jopa 1400 vuotta. Mutta näytä minulle muslimi parlamentaarikko joka on nainen ! Missä muslimi valtiossa on nainen valtion päämiehenä? Jos naiset ovat saaneet äänestää, miksi he eivät ole äänestäneet toisiaan?