Soinin Timppa, vai pitäisikö sanoa Timpe? 

Voisitko lopettaa tollaisen populistisen paskan ja toimia niinkuin asemasi vaatii? Vaalien suurin voittaja puolue jäi räkyttämään oppositioon, kun ei ole ainuttakaan oikeata asiaa millä minkään voisi ratkaista.

Vaaleissa lupasitte sitä ja tätä. Saitte järkyttävän paljon ääniä. Teille oli paikka hallituksessa, missä olisi paremmat mahdollisuudet päätöksien tekoon ja vastuun kantoon kuin oppositiossa, missä arvostelette vain niitä päätöksiä, minkä tekemiseen Teistä ei ole.

Jos perus-suomalaiset (kirjoitetaanko se noin) olisi lunastanut sen, miten kansa äänesti, olisitte päässyt näyttämään oikeasti mihin Teistä on. Olet Timpe ihan perus poliitikko. Lupaat ennen vaaleja ihan mitä vaan, jotta saat ääniä. Ja sen jälkeen olet ihan yhtä veltto kuin se, ketä arvostelet. Vain Urpis Jutta jää sinun alapuolelle.

Hieno nousuhan tuo kokonaisuudessaan on ollut. Muutaman edustajan ryhmästä olette nousseet ryhmäksi, jolla (jos osaamista olisi) olisi voinut jo päästä vaikuttamaan asioihin mitä ikinä nyt halusittekaan tehdä. Mutta kun ei. Miksi ihmeessä mennä lunastamaan lupaukset, kun oppositiossa voitte arvostella toisten tekemiä päätöksiä ottamatta vastuuta itse yhtään mistään. 

Toisin sanoen, perus-suomalaiset ovat ns. nukkuvien puolue eduskunnan sisällä. Niinkuin jokainen äänestäjä, meillä kaikilla on oma äänemme ja mahdollisuus vaikuttaa. Timpe porukoineen on eduskunnassa, mutta samalla tavalla jättää käyttämättä sen mandaatin, mitä ovat saaneet. Ei voi muuta sanoa, kuin mikki hiiriä koko joukko!